Ara
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
Vinca major subsp. hirsuta’nın antioksidan aktivitesinin ve RP-HPLC-UV ile fenolik bileşenlerinin belirlenmesi
(Artvin Çoruh Üniversitesi, 2015)
Bu çalışma, Vinca major subsp. hirsuta’nın fenolik içeriğinin ve antioksidan aktivitesinin belirlenmesi amacıyla yürütülmüştür. Bitkinin fenolik içeriğinin belirlenmesi için ters fazlı yüksek performanslı sıvı kromatografisi ...
Genotypic variation on oil content, fatty acid composition and phenolic compounds in linseed (linum usitatissimum l.)
(Ege Üniversitesi, 2015)
Linseed is used as a functional food ingredient in food products because of
its valuable bioactive compounds. In this study, the effect of cultivar variety
on total oil content, fatty acid composition, level of α-linolenic ...
Artvin Çoruh Üniversitesi öğrencilerinin tavuk eti tüketim tercihleri
(Fırat Üniversitesi, 2015)
The chicken meat has an important role in maintaining health with improving the quality of life to an adequate and balanced nutrition. This research was conducted to determine. Artvin Coruh University student's chicken ...